sunnuntai 26. lokakuuta 2014

FSF Xoco -kaakaoshotit! (ja mitä niistä voi tehdä)



Mitä?
FSF:n Xocot. Niitä on kaksi.
Kummassakin 10 annospussia/laatikko.
Jokaisesta pussista tulee 1dl:n herkullinen kaakaoshotti!



FSF Xodo Blue - Slow mo

Tämä Sininen Xoco on täydellinen välipalajuoma illallisen jälkeiseen rentoutumiseen ja maksimaaliseen stressinpoistoon.

Xoco Blue on luotu seuraavista aineksista: kaakaojauhe, kookospalmusokeri, tupla-uutettu lakkakääpä (reishi), astragalus, ruusunmarja, kaneli, kardemumma, merisuola, stevia.




FSF Xoco Red - Fast forward


Punaisen Xocon voit nauttia kun tarvitset potkua päivään tai kun haluat makean "kahvihetken". Miksei myös ennen perjantai-illan yöelämään siirtymistä

Xoco Red sisältää seuraavia ainesosia: kaakaojauhe, kookospalmusokeri, tuplauutettu pakurikääpä (chaga), eleuthero (siberian ginseng), ruusunmarja, guarana, merisuola, cayenne.




Mitä Xocoista voi tehdä?

Xocot ovat sellaisenaan todella mainioita kaakaoshotteja ja niistä voi varioida vaikka mitä herkkuja kuten esimerkiksi erilaisia kaakaojuomia (talvella teen varmasti xoco-minttukaakao-reseptin ;) ), käyttää raakasuklaan valmistuksessa tai vaikka ihanan herkullista fudgea, nom!

Tällä kertaa keskityn tarjoamaan reseptiksi seuraavat simppelit lämpöisen herkulliset juomat, joita olen viime päivinä saanut nauttia. Periaate näissä on se, että hieman jatketaan Xocon ohjeen 1dl:n nautintoa esim 2-2.5desiin kuumaa vettä, mutta lisätään mauksi mukaan haluttu FSF Instant ja suosittelen makumieltymyksistä riippuen valitsemaan makeamman Instantin - Jos päätät käyttää vähemmän makeaa Instanttia niin lisää makusi mukaan vaikka Foodinin vanilja-steviaa ;) Lisäksi rasvaa tuomaan kermaisuutta.

Rauhoittava iltakaakao
Energisoiva Sienikaakao
  • Xoco Red
    + Makea Instant kuten: Mane, vanhaCordy, vanhaChaga
    + Rasvaa: esim 1tl kaakaovoi, 1tl luomu/raaka voi, 1tl kookosöljy.
    + Kuumaa vettä noin 2-2,5dl
  • Blendaa ja nauti.

Vaihtoehtoisesti molemmissa ylläolevissa voi käyttää nesteenä kookosmaitoa ja jättää rasvojen lisäämisen vähemmälle. Oman maun mukaan ^_^


Loppu bonari:

FSF:n reseptiguru Lari Laurikkalan tajunnan räjäyttävä Xoco Fudge:

(perinteisesti määrät selviävät näppituntumalla…)

NOMNOOOOMMMM!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti