sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tänään _keitin_ kahvia ja ....

Rakas Päiväkirjani, tänään tein jotain poikkeuksellista ja keitin kahvia sen sijaan, että olisin käyttänyt CafeCepsiä - toki tuunasin sitä hieman ja tässä ohjeet vastaisuuden varalle:

  1. Keitä kahvi haluamallasi tekniikalla ja laadulla
    Tänään käytin mocca-pannua sekä Caffista ostettua Brazilian Yellow Bourbon pavuista espresso-jauhatuksella olevaa laatukahvia. Paremman tästä saisin jos jauhaisin pavut juuri ennen keittämistä. Edit: 1.10.2014: Nyt on oma kahvimylly! :)
  2. Kaada kahvi kuppiin ja lisää siihen haluamiasi Pika-Sieniä
    Tänään kuppiin meni hieman vajaa desi naminami-kahvia sekä noin kukkurallisen Pika-Cordyä koska Cordy on loistava juttu. Tämä toimisi mainiosti myös Pakuri-Kahvina käyttäen Pika-Pakuria, mutta tänään lähden lenkille ja Cordy on siihen, kuin muihinkin urheilusuorituksiin mielestäni the juttu ;)
    Jos haluat makeutta, niin kokeile myös Instant-sarjan sieniä.
  3. Lisää joukkoon haluamasi rasvoja
    Tänään lisäsin maun vuoksi raakavoita (Le Gall) sekä noin 2tl nopeaa rasva-energiaa tuomaan MCT-öljyä koska rasvat tasapainottavat kofeiinin imeytymistä samalla antaen energiaa. Joskus laitan myös hieman kookosöljyä tai jopa kaakaovoita kahviin, mutta en tänään.
  4. Sekoita ja nauti
    Tänään sekoitin juomani sienisekoittimella, jota myös maidonvaahdotinvispiläksi voisi kutsua sekä nautin juomani leveästi hymyillen koska saatoin aistia sen nostamat energiatasot jo saadessani tätä maukasta herkkua makunystyröilleni.
    Edit: 1.11.2014: Nyt on Personal Blender mikä sekoittaa rasvan juomaan kuin juomaan lähes atomitasolla => voi-kahvista tulee ihan Latte mmm :)
  5. Muista nesteytys
    Koska kahvi on stimulantti ja sienetkin laittaa koneen käyntiin, sekä myös ilman näitä kahta mainittua, hyvä on nauttia kehoa nesteyttäviä nesteitä, sillä kuiva keho ei nosta suupieliä ylös vaan päin vastoin Hyvin nesteytetty keho toimii optimaalisemmin ja elämä on kivempaa :) Tänään olen nauttinut tähän tarkoitukseen Chi-merkkistä kookosvettä sekä itse haettua lähdevettä, johon on lisätty hyppysellinen vuorisuolaa parantamaan nesteen imeytymistä.

Nyt on niin hyvät energiat, etten jaksa tarkistaa oikein_kirjoitusta vaan lähden juoksemaan.

Avot, son moro! _o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti