torstai 21. marraskuuta 2013

Rakas päiväkirja....

.....jokin aika sitten sain ajatuksen tehdä kaikenlaisia sienijuomia. Erilaisia variaatioita, jotka maistuu hyvältä ja toimii on kertynyt jo lukuisia ja ajattelin jakaa ne kanssasi. Kiitos kun saan kertoa sinulle erilaisista resepteistä joita olen tehnyt, sillä niitä on kertynyt jo lukuisia ja lisää tulee joka päivä.

Eräänä päivänä aloitin päiväni seuraavanlaisella juomalla, ja sen päivän muistan vielä pitkään koska oloni oli juoman nauttituani hyvin energinen.

Seuraavaa reseptiä kuvaa hyvin tämä kuva:


"Who needs caffeine anymore?"

- 2-3dl Vettä, lämmintä (lähde)
- 1tl Kookosöljyä, neitsyt
- 1tl Kaakaovoita, raaka
- 1pss Instant Cordyceps
- 1/4tl Ojio Shilajit
- 1/4tl Ojio Ashwagandha uute
- 1/4tl Gingko Biloba -uute
- ½tl Mucuna uute
- ½-1tl Ceylon Kanelijauhe (Foodin)
- ½tl Bourbon vaniljaa (Ojio)
- ripaus kardemummaa
- ripaus meri-/vuorisuolaa


Huomioitavaa annostelussa on se, että ainesosat ovat uutteitaa ;)

Instant Cordy antaa miellyttävän maun ja kivan aamuherätyksen, Shilajit tuo ravinteidensa ohella miellyttävää makua yhdessä hyvää mieltä nostavan Ojion Ashwaganhdan kanssa, joka myös tuo oman kivan 'hivenen lakumaisen' makunsa tähän juomaan. Gingko on alunperin kungfu-tyyppien juttuja (tämä oli kungfu-pandassakin mainittu!) ja tämän ainesosat avaavat verisuonia, erityisesti ääreis- ja aivoverenkiertoa, joten sitä kautta ravinteet menee käyttöön syvemmälle ja fiilis nousee entisestään. Mucuna niin ikään nostaa mielialaa ja yhdessä kaakaovoin teobromiinin (kofeiinin kaveri) ja fenyylietyyliamiinin (mielihyväainesosa) kanssa voidaan jo tässä kohtaa sanoa "tättärää". Maku viimeistellään kanelilla, vaniljalla ja kardemummolla. Tietty aina hieman laatu suolaa, koska se on pop!

Rasva on hyvästä juomissa sen vuoksi, että se maistuu hyvältä, mutta myös antaa hyvää energiaa. Voit lukea lisää rasva-juomista vaikka tästä linkistä.

Jos haluaa ja tykkää kahvista oikein paljon, niin esimerkiksi mucunan voi tässä reseptissä korvata CafeCepsillä taikka espressolla.

Iloista päivää sinullekin, rakas sienipäiväkirjani <3


ps. muistan juoda myös vettä koska keho tykkää nesteytyksestä ja siten mieli pysyy virkeämpänä helpommin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti